top of page
Butik med naturprodukter

Några av våra märken:

Thorne_Logo.jpg
crearome logo.png
biofood_logo_payoff-ny.png
nya loggan.png
telluslogo.jpg

Butiken

Med mer än 20 års erfarenhet och ca 2000 olika produkter finner du Butik Vitamin i Skönsbergs Centrum, Sundsvall. Vi har en personlig butik och erbjuder ett stort sortiment av högkvalitativa kosttillskott/näringstillskott, ekologisk hud- och hårvård, ekologiska livsmedel och råvaror, fotriktiga skor, stödstrumpor m m. Dessutom har vi flera olika terapeuter knutna till butiken, en hälsorådgivare och en näringsterapeut, som arbetar i butiken och hjälper dig finna det du söker.

"Butik Vitamin kan man lita på"
Det är en mening som vi ofta får höra av er kunder. Hos oss kan du handla mandelmjölk och bovetegryn till frukost, få en massage eller göra en Hårmineralanalys. Här hittar du också ekologisk hudvård och vitaminer, groddburkar och tvättmedel, äppelcidervinäger, inspirerande böcker och mycket, mycket mer. Vi strävar efter att erbjuda så hälsosamma och trygga produkter som möjligt och är kända för att vara genuina i vår helhetssyn på människan och naturen. Om du inte hittar det du söker på hyllorna så är vi flexibla och gör allt vi kan för att hjälpa dig.

Avancerad rådgivning i butiken

För dig som önskar personligt skräddarsydda kost- och livsstilsplaner eller en kortare enskild rådgivning, Varmt välkommen in här.

Öppettider
Vardagar 9.30-18.00
Lördag 11.00-15.00
Söndag och helgdag stängt

bottom of page