Butik med naturprodukter

Om oss

Butik Vitamin finns i Skönsberg och har nästan 2000 olika produkter. Vi har en personlig butik och erbjuder ett stort sortiment av högkvalitativa kosttillskott/näringstillskott, ekologisk hud- och hårvård, ekologiska livsmedel och råvaror, fotriktiga skor, stödstrumpor m m. Dessutom har vi flera olika terapeuter knutna till butiken och näringsterapeut, kost- och hälsorådgivare som arbetar i butiken och hjälper dig finna det du söker.

"Butik Vitamin kan man lita på"
Det är en mening som vi ofta får höra av er kunder. Hos oss kan du handla mandelmjölk och bovetegryn till frukost, få en massage eller göra en Hårmineralanalys. Här hittar du också ekologisk hudvård och vitaminer, groddburkar och tvättmedel, äppelcidervinäger, inspirerande böcker och mycket, mycket mer. Vi strävar efter att erbjuda så hälsosamma och trygga produkter som möjligt och är kända för att vara genuina i vår helhetssyn på människan och naturen. Om du inte hittar det du söker på hyllorna så är vi flexibla och gör allt vi kan för att hjälpa dig.

Vi har lång erfarenhet
Butik Vitamin startades för 15 år sedan och vi har mer än 20 års erfarenhet. Vi önskar att vårt breda sortiment, vår trevliga och tillmötesgående personal och vårt genuina intresse att inspirera till en hälsosam livsstil, ska göra att du känner dig hemma hos oss och hittar det just du behöver.

Avancerad rådgivning i butiken
Vi hjälper dig hålla dig stark, glad och fylld av energi. Vi finns alltid till hands med råd och tips och hjälper dig hitta rätt bland vitaminer, mineraler och ekologiska livsmedel. Våra duktiga personal inspirerar och håller hälsorådgivning i butiken varje dag. Varmt välkommen in till oss i butiken!

Öppettider
Vardagar 9.30-18
Lördag 11-15
Söndag och helgdag stängt