top of page

Erbjudanden & nyheter
Maria Åkerberg

Maria Åkerbergs filosofi handlar om ren,

ekologisk hud-, hår- och skönhetsvård till hela familjen, året runt.

Sommar-erbjudanden:

  25% rabatt på SOLVÅRD

Gäller på Sun Lotion SPF 20, Sun Protecting Oil SPF 15, Aloe Vera Barbadensis, After Sun Lotion, Protecting Oil Outdoor, Protecting Lotion Outdoor, Lip Care Outdoor till och med 7 augusti.

 

25% sol.jpg

25% rabatt på SWEET BREEZE-SERIEN:

Gäller på Hair & Body Shampoo Sweet Breeze, Hair Conditioner Sweet Breeze, Cream Scrub Sweet Breeze, Deo Roll-On Sweet Breeze och Hand Cream Sweet Breeze till och med 7 augusti.

25% sweet br.jpg
Mascara Natural öppen.png

Mascara Lash Definition är en vegansk mascara som hjälper att markera och definiera dina fransar. Den har en smidig gummiapplikator och naturlig formula som separerar dina fransar och skapar en markerad och fyllig franslinje som håller hela dagen.

Mascara Natural ger naturligt markerade och vackra fransar. Den tjocka fiberborsten och hudvårdande formulan förlänger och markerar varje enskild ögonfrans för en naturlig look.

Nyheter!

Hair Conditioner Rosemary är ett återfuktande balsam med Jojobaolja som reder ut håret och ger fin glans genom att släta ut hårstrånas ytskikt. Balsamet vårdar och mjukgör håret utan att tynga ner. Hair Conditioner Rosemary hjälper även till att minimera skador, såsom kluvna toppar och brutna hårstrån, genom att ge ett skydd till håret och på sikt göra det mer motståndskraftigt

Moulding Cream Energy är en hårcreme som låter dig forma håret som du vill, samtidigt som det får textur, volym och flexibilitet. Passar allt från lockigt till rakt hår, i alla längder. Frisyren håller länge och håret blir mjukt och vackert.

bottom of page