top of page

Erbjudanden Maria Åkerberg

Maria Åkerbergs filosofi handlar om ren, ekologisk hud-,hår- och skönhetsvård till hela familjen. Här ser du alla hennes erbjudanden just nu.

Erbjudanden -
september, oktober

MÅ Erbjudande fennel på köpet.jpg

När du köper ett valfritt Hair & Body Shampoo 500 ml får du en Hair Conditioner Fennel 500 ml på köpet! (värde:

Erbjudandet gäller 4 sep – 24 okt.

20% At Home Treatment

At Home Treatment Moist är en aktiv kur som boostar torr hud med näring och fukt, vilket ger lyster och gör huden sammetslen. Kuren lämpar sig även för känslig hud, dock inte för hud med rosacea.

 

Produkter som ingår:
Papaya Peeling 30 ml
Face Mask Moist 50 ml
En informativ folder som beskriver hur kuren genomförs

 

I kuren ingår Papaya Peeling, en dubbelverkande peeling med Papain, ett enzym av papaya, som varsamt exfolierar huden samt luckrar upp och avlägsnar döda hudceller.

 

Peelingen kompletteras med Face Mask Moist, en fuktgivande och stärkande ansiktsmask med C-vitamin från eteriska oljor av Mandarin och Neroli.

 

Produkterna är naturligt självkonserverande.

368 kr.

At Home Treatment Moist.png

20%

At Home Treatment Clearing box.png

20%

20% på At Home Treatment

At Home Treatment Clearing är en renande kur som lugnar och balanserar huden. Produkterna samverkar för att ge en ordentlig djuprengöring, vilket passar alla hudtyper.

AHA & Jojoba Peeling är en dubbelverkande peeling med Mjölksyra av sockerbetor och korn utvunna ur Jojobaolja som varsamt avlägsnar döda hudceller, ger ökad lyster och rengör din hud på djupet.
 
Peelingen kompletteras med Face Mask Clearing, en ansiktsmask som innehåller Kisel som renar huden och C-vitamin som förser huden med antioxidanter.


 

Produkter som ingår:
AHA & Jojoba Peeling 30 ml
Face Mask Clearing 50 ml
En informativ folder som beskriver hur kuren genomförs

Pris: 368 kr.

bottom of page