top of page

Aktuella event

Föreläsningar, workshops, kundkvällar, kurser
- med vår egen personal och externa föreläsare.


15 mars: Klangmassage av Tina W

En behandling på 45 minuter, Vi går igenom hela kroppen och arbetar med skålarna när du ligger både på rygg och mage. En full behandling som ger kropp och själ en välbehövlig avslappning. Behandlingen inleds och avslutas med ett kort samtal.
Denna behandling rekommenderar jag dig att starta med innan vi går in på en djupare och längre behandling som är mer individanpassad.

Peter Hess Klangmassage bygger på urgamla upptäckter om den positiva effekten av ljudvibrationer som har använts under healing i Indien under mer än 5000 år.
Under 1980-talet utvecklade den tyska ingenjören Peter Hess metoden anpassad för oss i väst. Efter år av forskning och praktik har han tagit fram en metod med klangskålar, specialgjorda för klangmassage. Skålarn
a är handgjorda och i olika storlekar för att få fram rätt ton och vibration som ska passa till olika ställen på kroppen.
Du ligger påklädd på en massagebänk och behandlingen pågår ca 45 minuter inklusive ett kort samtal före och efter behandlingen.
Det är en holistisk metod som ger dig en djupgående massage på cellnivå och ger dig en känsla av harmoni och en djup avslappning. De olika skålarna placeras på och runt om kroppen och slås an mjukt med en filtklubba. Ibland använder jag mig även av en gong vid behandlingen. Ljudet och vibrationerna från klangskålarna hjälper dig till en djup avslappning, låter dig finna en inre balans för förnyelse, hjälper din kropp att bygga upp sitt immunförsvar, hjälper kroppen till självläkning och vital energipåfyllning. Behandlingen kan hjälpa dig att släppa blockeringar både fysiskt och mentalt, är läkande för kropp och själ.

Positiva effekter av klangmassage:
*Stärker kroppens självläkande förmåga.
*Sänker stressnivån.
*Förbättrar sömnen.
*Kan sänka blodtrycket.
*Kan dämpa huvudvärk och annan smärta.
*Lösgör spänningar och blockeringar.
*Påverkar hjärnvågorna till djup avslappning.

Pris: 450 kr för 45 minuters behandling.

Boka tid via Bokadirekt

https://www.bokadirekt.se/.../klangmassage-40-min...

Varmt välkommen att boka en tid för Klangmassage.

House of sprit - klangmassage_edited.jpg


27 mars: Föreläsning av Sigyn W
Välkomna på FÖREDRAGET

Hur du håller dig fräsch och frisk

 - Sluta vara sjuk

Måndag 27e mars samt torsdag 13 april

KL 18.30 - kl.20.30

200 kr

Livsföringsguide Sigyn Waerland, terapeut på Butik Vitamin berättar om sina absolut bästa tips som kan göra din Vardag till Välmående! Tips du klarar själv utan större kostnad!

Föredraget på Hälsomässan på Söråkers Herrgård blev mycket uppskattat och deltagarna fick mycket matnyttiga tips med sig enligt feedback.

Sigyn har sedan mer än 45 år, stor erfarenhet från både hälsobranschen och den andliga/känslomässiga delen av livet.

Två möjligheter att lyssna, samma föredrag, men det kan vara bra med repetition!

Du får tips på papper att ta hem, men ta med papper och penna om du vill anteckna!

Fina rabatterade erbjudanden kommer att finnas till de som kommer, både från Butik Vitamin samt från Livsföringsguide Sigyn´s Hälsomeny

Anmälan till Butik Vitamin på mail;

butikvitamin@telia.com eller telefon 060 15 69 00.

Begränsat antal platser

Välkomna!

Sigyn Waerland.jpg


29 mars: Trollbordet med Tina W
 

Vi är så glada att få presentera Tina Westman från Paqocha House of Spirit som kommer med sitt Trollbord. Det här vill ni inte missa!

Trollbord har använts ända sedan 1600-talet som ett verktyg att få kontakt med andevärlden. Bordet tillverkas av obehandlad al då det leder energier från andevärlden bättre än annat träslag. Det ska heller inte ha någon färg eller lack på sig.

Bordet är ett runt pelarbord med tre st ben. Budskapen framförs från andevärlden genom att något av benen lyfts. Ena benet är ett Ja-ben, det andra ett Nej-ben och det tredje är ett Räkneben. Andevärlden kan även bokstavera fram ett budskap med räknebenet. 1=A, 2=B, 3=C, och så vidare.

Du kan få kontakt med avlidna släktingar,vänner och husdjur. Även guider och änglar kan komma till bordet.

En bordsseans blir ofta väldigt fysisk då energin kan kännas starkt och bordets sätt att röra sig kan också visa hur anden var när den levde. Var personen t ex lite blyg eller försiktig blir det små rörelser. Var det däremot en framåt och bestämd person med mycket energi brukar bordet röra sig mycket. Bordet kan även ge en kram genom att vika ner sig i knäet på den budskapet är till. När det sker brukar energin kännas kraftigt, kärlek är en stark energi. Det kan även ske andra fysiska fenomen, ingen sittning är den andra lik. Det brukar sprida sig en härlig känsla av närvaro och energi i rummet. En upplevelse av ett helande samtal med andevärlden som lämnar ett välbehag i kroppen.

Begränsat antal platser

Välkomna!

Du gör din bokning till:

info@houseofspirit.se

Trollbord.jpg
bottom of page