top of page

Pågående kampanjer

istockphoto-987531016-612x612.jpg

Cynaramin är ett traditionellt växtbaserat läkemedel som används vid tillfälliga matsmältningsbesvär som uppkördhet, väderspänningar och nedsatt aptit.

50 ml  och  100ml

15 %

på Cynaramin april ut

t.o.m 30/4

Symtom som uppkördhet och magknip kan också bero på stress, att du hoppat över måltider eller att du ätit för mycket mat, speciellt mat som inte ingår i din vardagskost. Men oavsett orsak till magproblemen är det oftast inte farligt och det går ganska lätt att åtgärda. Prova att undvika att äta och dricka det magen reagerar negativt på och välj en mer hälsosam kost.

Mat som kan orsaka magproblem är till exempel rökt, stekt, salt eller fet mat. Starka kryddor, alkohol, tobak och oregelbundna måltider kan också ge besvär, men det är väldigt individuellt vad magen reagerar på. När spjälkningen av fett och protein inte fungerar som den ska jäser tarminnehållet och det är då magen kan kännas obekväm.

  • Cynaramin rekommenderas inte till barn under 12 år.

  • Använd inte Cynaramin om du är allergisk mot korgblommiga växter som röd solhatt, prästkrage, maskros, kamomill, malört eller gråbo.

  • Cynaramin är ett extrakt av ekologisk maskros, boldo, kronärtskocka och pepparmynta

nasselpulver-500-g.png

Nässelpulver är

blodrenande, basgörande och infektionshämmande. Den håller ögonlinserna rena (vitare ögonvitor), stärker hår/hud/naglar och bidrar till att hålla ådrorna rena.

Nässlan rengör bindväv (kroppens soptipp och ökar på så viss rörligheten) och är också stimulerande för hela mag/tarmkanalen till stabilare och jämnare funktion.

338100-brandnetel-grote.jpg
istockphoto-497066462-612x612.jpg

Nässlan innehåller rikligt med klorofyll samt kiselsyra, järn, kalcium, folsyra, aminosyror, magnesium, myrsyra, serotonin, acetylkolin, glykosider, flavonoider, mangan, steroider, provitamin A och C-vitamin samt B-vitaminer i lättupptagliga former.

images.png
blutsaft_products500x371.jpg

Järn bidrar bl a till normal bildning av röda blodkroppar och hemoglobin samt att minska trötthet och utmattning.

Järnbrist kan drabba alla och märks främst genom trötthet och ibland andfåddhet. Personer med ensidig kosthållning utan järnrika matprodukter, äldre människor och kvinnor med riklig menstruation kan ha ett extra behov av järn.

Blutsaft flytande järn och vitaminer är ett kosttillskott som innehåller en organisk och lättabsorberad typ av järn - järnglukonat.

Blutsafts järntillskott innehåller även örtextrakt, B-vitaminer samt C-vitamin i form av fruktjuicer som bidrar till att förbättra upptaget av järnet.

blutsaft-logo.jpg

15 %

rabatt

t.o.m 30/4

KSM66.jpg

Världens mest studerande Ashwagandarot extrakt.

Och det enda extraktet i världen som är identisk med roten

-vilket är avgörande för effekten.

Trött, stressad eller bara ur balans?

KSM66 hjälper. Det är bevisat.

Effekten och säkerheten är visad i 28 kliniska placebokontrollerade studier.

När vi utsätts för upprepad eller långvarig stress ökar produktionen av kortisol, ett stresshormon som bl.a. bryter ner muskelceller för att frigöra energi (glukos) —blodsockerhalten och insulinnivån ökar. Parallellt minskar energiproduktionen i våra celler – vi blir trötta och känner oss oroliga.

KSM66 stärker kroppens förmåga att hantera stress.

Ashwagandha (1).jpg
561618615_a3c44ba8-4237-4d44-8637-5a0b86851358.jpg
membrasin_logga.jpg

Membrasin® är en högklassig, starkt forskningsbaserad produktserie för att förebygga och behandla torr hud och slemhinnor.

Havstornsbären i Membrasin innehåller naturligt karotenoider och E-vitamin. Karotenoiderna kan i kroppen omvandlas till vitamin A.

 

Vitamin A bidrar till att bibehålla normala slemhinnor och hud. Förutom i ögon, mun och underliv finns även slemhinnor även i t.ex. luftvägar, i mage-tarmsystemet och urinvägarna.

Normalt fungerande slemhinnor har en smörjande funktion vilket kan ha mycket stor betydelse för livskvalitet och välbefinnande.

15 %

rabatt

t.o.m 30/4

silicea_logo_ny.jpg

Ta hand om dig.

Original Silicea är ett vegetabiliskt kosttillskott med utvalda näringsämnen för att bibehålla ett tjockt vackert hår, frisk elastisk hud och starka naglar.

Skönhet börjar inifrån. Med en kapsel om dagen ger du din kropp rätt näring och dig själv de bästa förutsättningarna att stråla. Original Silicea ger dig näring för vackert hår, frisk hud och starka naglar. Enkelt och naturlig. När du trivs och mår bra syns det.

37.jpg

15 %

rabatt

Alla produkter är fria från konserveringsmedel och fokus ligger i att alla Silicea produkter har olika indikationsområden.

t.o.m 30/4

Månadens vara från

Femme Fertil.jpg

90 kaps

Nu:  297,00  (349,100)

Femme Fertil+ främjar normal fertilitet och reproduktion .Framtagen även för gravida och ammande.Metylerade (aktiva) former av B6, B9 (folsyra) och B12.

Homme Viril+.jpg

90 kaps

 Nu:  254,00  (299,00)

Homme Viril+ är ett dagligt multitillskott formulerad specifikt för män. Produkten tillhandahåller näringsämnen som behövs för hälsosamma energinivåer, sexuell lust och för god fertilitet.

bottom of page