top of page
ID8844M.th4.png

60 kapslar

Nu:  499,00  (549,00)

pharmanord-logo-large.png

SelenoQ10 kombinerar patenterad organisk selenjäst (SelenoPrecise) med väldokumenterat coenzym Q10 (Bio-Qinon Active Q10) i en särskild formula, avsedd att ge högsta möjliga biotillgänglighet.

Selen är viktigt för alla människor, särskilt äldre kan ha ett ökat behov av detta näringsämne eftersom selen bidrar till normal funktion av immunsystemet samtidigt som det deltar i att skydda kroppens celler mot oxidativ stress.

Selen är en beståndsdel i ett flertal selenoproteiner, bland annat i enzymet thioredoxin-reduktas som kan återbilda Q10 i kroppen. Tillräckligt med selen hjälper på detta sätt till att optimera funktionen av Q10 i kroppen.

Selenhalten i jordbruksmarkerna är låga i Sverige och i stora delar av övriga Europa vilket gör att grödor odlade här är fattiga på selen. Finland är ett undantag eftersom de har lagstadgad selenberikning av gödningsmedel i jordbruket.

Coenzym Q10 är ett vitaminliknande ämne som vi får i oss från vissa livsmedel, men vi kan också bilda det i våra kroppar. Q10 finns naturligt i blodet och i alla våra celler inuti mitokondrierna där energi produceras via en komplicerad process i flera steg. Kroppens nivåer av Q10 är som högst när vi är 20-25 år och efter det saktar produktionen ner desto äldre vi blir.

Original Silicea

original_silicea_54099_lrg.jpg

30 kapslar

Nu:  135,00  (159,00)

Kisel är en viktig mineral, näst efter syre är kisel det vanligaste elementet på jorden. Kiselsyra stärker bindväven, reglerar fuktbalansen och understödjer bildandet av kollagen, något som är basen för tjockt vackert hår, starka naglar och frisk hud.
 
.... är en av de största komponenterna i kollagen, hudens bindväv. Ämnet ser till att hårsäckarna får leverans av alla viktiga mineraler vilka är nödvändiga för normal hårväxt och vitalitet.

….har en avgörande betydelse för hela kroppen, främjar mineralbalansen mellan kalcium och magnesium, som i sin tur hjälper till att upprätthålla hormonbalansen. En obalans i de kvinnliga könshormonerna är en av de största enskilda faktorerna bakom håravfall och tunt hår – vanligt i samband med klimakteriet.

…kan fungera som ett utmärkt komplement i “kampen” mot mild till måttlig akne.

…är ett bra tillskott för avlägsnande av gifter som uppstår till följd av matsmältningen.

Upptäck ett sockerfritt och välsmakande elektrolytpulver, som kan hjälpa till att upprätthålla balansen mellan de nödvändiga elektrolyterna i vår kropp.
Tillskott av elektrolyter kan vara bra då man förlorar mycket vätska, t.ex. vid långa sportpass, bastubadande, varma sommardagar eller då man svettas.

Elektrolytpulver från Pureness lämpar sig också utmärkt för att stödja det ökade behovet av elektrolyter vid ketogen kost.
Utöver de viktigaste elektrolyterna innehåller produkten också Guerande-havssalt, C-vitamin och organiskt svavel (OptiMSM). Pureness elektrolytpulver är framtaget och tillverkad i Finland. Praktisk måttsked ingår. Varje dos (5 g) innehåller endast 0,8 g kolhydrater.

15%

rabatt

Gäller t.o.m 12/7

För gravida och ammande

Alpha Plus Mamma är ett kosttillskott utvecklat för gravida och ammande kvinnor. Produkten innehåller bland annat folsyra som bidrar till vävnadstillväxt hos gravida. Den innehåller även D3- och B12-vitamin som har en roll i celldelningsprocessen.

Mamma 100 t

Nu:  191,00  (239,00)

Multitillskott för kvinnor i fertil ålder

Alpha Plus Tjej innehåller utvalda vitaminer och mineral för aktiva tjejer i fertil ålder. Zink bidrar till att bibehålla normala naglar och hår. Zink bidrar även till normal fertilitet och reproduktion. Biotin och A-vitamin bidrar till att bibehålla normal hud och normala slemhinnor. C-vitamin bidrar till att minska trötthet och utmattning.

Tjej 100 t

Nu:  191,00  (239,00)

KSM66.jpg

Världens mest studerande Ashwagandarot extrakt.

Och det enda extraktet i världen som är identisk med roten

-vilket är avgörande för effekten.

Trött, stressad eller bara ur balans?

KSM66 hjälper. Det är bevisat.

Effekten och säkerheten är visad i 28 kliniska placebokontrollerade studier.

När vi utsätts för upprepad eller långvarig stress ökar produktionen av kortisol, ett stresshormon som bl.a. bryter ner muskelceller för att frigöra energi (glukos) —blodsockerhalten och insulinnivån ökar. Parallellt minskar energiproduktionen i våra celler – vi blir trötta och känner oss oroliga.

KSM66 stärker kroppens förmåga att hantera stress.

Ashwagandha (1).jpg

Månadens vara från

multimineral.jpg

Holistic Multimineral är fylld med mineraler som kroppen både älskar och behöver dagligen. Holistic Multimineral är den perfekta basen.

Multimineral

90 kapslar

Nu:  220,00  (259,00)

multivitamin.jpg

 Holistic Multivitamin är fylld med optimala doser av vitaminer som kroppen både älskar och behöver dagligen.

Multivitamin

90 kapslar

Nu:  220,00  (259,00)

multivitamin metylerad.jpg

Holistic Multivitamin metylerad är ett högdoserat multivitamintillskott som även innehåller kolin, citrusbioflavonoider, Bioperine® och speciellt utvalda källor till vitamin B2, B6, B12 och folat.

Multivitamin metylerad

90 kapslar

Nu:  356,00  (419,00)

bottom of page