OverProject 57

Välkommen på några av våra spännande events
i hälsans tecken!

LÖRDAG 201107 KL.11-17.
Ärkeänglar av Ljus & Kraft & Helande för att förändra ditt liv. Del 1.

Varmt välkommen på en underbar dag av ljus & högre frekvenser där vi förnimmer, kontaktar och är i communion med dessa vackra ljuskällor som är delegerade utav Himlen att verka i våra liv igenom att skänka oss hjälp, råd och helande på våran väg i livet.
Vi kommer jobba med frågor såsom. Hur du kan förnimma dem? Vem av Ärkeänglarna kan jag vända mig till i en specifik situation? Hur kan jag jobba med dem för att förändra & transformera situationer, relationer, jobb.
Himlens änglar finns alltid där för dig när du vänder dig till dem och behöver stöd ifall du ber, frågar och låter ljus & mirakel verka i ditt liv.
Dessutom kommer vi gå igenom varje ängels ljusfrekvens och chakra påverkan samt deras färger & unika egenskaper. Vi ser också på vilka kristaller eller stenar som du kan använda för att skapa ett närmre förhållande till dem.
Ärkeänglarna har en otrolig förmåga att bistå oss med att släppa, rensa bort hinder, blockeringar, rädslor samt bjuda in mera ljus, glädje och kreativitet i våra liv.
Under dag kommer du få uppleva underbara ljus meditationer & visualisationer där vi skapar kontakt till var och en av Ärkeänglarna. Det blir också mycket övningar där du får verktyg för att kunna påverka, skapa, manifestera & attrahera det du behöver i ditt liv. Under kurs kommer vi verka i mycket energi & ljusarbete för att transformera och öppna din unika väg framöver.

1. Ärkeängel Mikael
2. Ärkeängel Gabriel
3. Ärkeängel Haniel
4. Ärkeängel Raphael
5. Ärkeängel Zadkiel
6. Ärkeängel Ariel
7. Ärkeängel Chamuel
8. Ärkeängel Uriel
9. Ärkeängel Metatron
10. Ärkeängel Selaphiel
11. Ärkeängel Raziel
12. Ärkeängel Jophiel
13. Ärkeängel Jeremiel
14. Ärkeängel Raguel

Är du redo för att förändra ditt liv med Ärkeänglarna? Då hälsar jag dig hjärtligt välkommen på en magisk dag där vi höjer vår energi & kommunicerar med Änglar i ljus, kraft & helande.
Avril

Praktiskt: Butik Vitamin Sundsvall Anmälan: avrilpsychic@gmail.com
el Cathrine Bergh som driver butik, info@butikvitamin.se eller tel .060-15 69 00..
Investering: 600kr jobbande / hög inkomst,  500 kr pensionär/sjukskriven/arbetslös
Fika te/kaffe ingår m bakat. Ta med något lätt smörgås el sallad.
COVID - 19. Naturligtvis stannar du hemma ifall du känner dig förkyld, har ont i halsen eller feber. Därför kommer det var en mindre grupp om max 12 personer.