OverProject 57

Sundsvalls hälsomecka

Medborgargatan 32, Skönsberg Sundsvall

Månadens produkt

I maj är det Magnesium från Holistic som är månadens produkt hos oss. Då kan man köpa den med 15% rabatt :-)! Välkommen in i butiken!

Hälsokost du kan lita på!

KATEGORIER AV HÄLSOKOST DU HITTAR HÄR:
 

 • Vitaminer/Mineraler
 • Mage-tarm
 • Ekoprodukter
 • Superfoods
 • Detox
 • Omega-3
 • Eko Hud-kroppsvård
 • Uppiggande & prestation
 • Syra-basbalans
 • Skor/tofflor/stödstrumpor/inlägg

Ta hand om din hud inifrån

Nu är vintern över och man skulle kunna tro att nu kan vi äntligen få tillbaka vår mjuka, elastiska och återfuktade hud som vi hade innan vintern . Så enkelt är det nog inte och vi märker att många av våra kunder söker produkter nu, som kan hjälpa dem mot just torr hud.

Vad kan vi göra för att stödja huden inifrån?

Fasta/ detoxa – förnya din kropp och din hjärna!

Att börja fasta må låta jobbigt men om man tänker att man faktiskt kan förnya sin kropp och sin hjärna, så kan det kanske vara värt besväret ?
 
Det som händer i hela kroppen och i hjärnan, är att alla våra celler fåR ledigt från att bearbeta den maten som vi tillför och äntligen har tid att jobba med att reparera våra celler. De jobbar med självläkning helt enkelt!

Erbjudanden:

KAMPANJ:
 • Magnesium 90 k Holistic: 116 kr
 •  Blutsaft 500 ml: 175 kr
 • Silicea 60 k:  179 kr                 

TACK för att DU handlar lokalt och stödjer oss småföretagare, så att vi kan fortsätta att finnas till för Dig!❤️
I denna butik kan upp till 10 personer (inkl personal) vistas samtidigt i butiken. Det finns en flaska med desinfektion och en korg med engångshandskar tillgängliga.
Vi vill att du ska känna dig trygg hos oss.

Ring, beställ och hämta, om du ej vill gå in i butiken! Du kan ringa till oss och beställa, så plockar vi ihop din beställning och kommer ut med den till dig, men då kan vi t v bara ta kontant betalning eller om du handlar under 400 kr så kan vi "blippa" med ditt kontokort för då behövs ingen kod.

Vi erbjuder hemkörning (begränsad) av våra varor inom Sundsvalls närområde och norrut t o m Söråker, övriga områden skickar vi med Postnord. Gratis utkörning om Du handlar för 400 kr el mer, annars tar vi en liten avgift på 30 kr.
Varor som skickas med Postnord: upp till 1 kg = 66 kr upp till 2 kg = 99 kr.

Om Du vill handla ensam i butiken så kan du ringa och boka en tid (gärna innan vår ordinarie öppning kl. 09.30), så ordnar vi det efter bästa förmåga.
Varmt Välkomna!❤️

            Nyheter!
Butik Vitamin recenserad av Ekoguiden :-)!

Idag, den 16 april 2021 släpps Ekoguiden i Sundsvall och vi fick nu vår fina recension !

Ni kan läsa mer om Ekoguiden på: https://press.medvetenkonsumtion.se/ 


Lanseringen av Ekoguiden Sundsvall ska hjälpa Sundsvallsbor att konsumera medvetet!

På bilden: Tilda Tromö och Alva Danielsson, redaktörer för Ekoguiden Sundsvall


Nu sätter vi Västernorrland på kartan och Sundsvall är först ut i regionen få en helt egen Ekoguide.

EKOGUIDEN finns på 13 orter runt om i landet – och nu är det Sundsvalls tur. Häng med på en digital releasefest när vi lanserar Ekoguiden Sundsvall 12–16 april!

Varje kväll fram till lanseringen bjuder EKOGUIDEN in till olika programpunkter – Inspirerande föreläsning om cirkulär ekonomi, samtal med intressanta gäster, en unik guidad tur och på fredag 16 april är det dags för den stora lanseringen.
⁣⁣⁣


En tryckt version av guiden kommer att finnas tillgänglig på Studieförbundet Bilda samt recenserade verksamheter i guiden.

Alla programpunkter är kostnadsfria och digitala, så att du kan vara med, var du än är! Flera av programpunkterna sänds från MEDVETEN KONSUMTION och BILDA MITTS Facebook-kanaler samt YOUTUBE.

Arrangemanget genomförs i stolt samarbete med Studieförbundet Bilda Mitt. Välkommen att ta del av hela programmet nedan!


▶︎ Länk till Facebook-evenemang 

2020-07-22
Ny Terapeut!

Vi välkomnar Sigyn Waerland från Stockholm, till Butik Vitamins lokaler! Hon kommer att finnas här vissa dagar och veckor i månaden och du kan boka tid på mobil 070-790 20 70, eller i butiken.
Sigyn har 45 års erfarenhet som terapeut och i hälsobutiker. Hon utför scanning av vitamin- och mineralstatus, fettsyror och tungmetaller inkl hälsoråd, pendelråd m m.

KALENDARIUM


Välkommen in till erfarna hälsorådgivare

Medborgargatan 32
Skönsberg, Sundsvall
Tfn: 060-15 69 00
Mail: info@butikvitamin.se